Topman General Motors start weblog!

Gmblog_jpg
In deze posting had ik het over businessblogs. Enkele dagen geleden kwam ik dit bericht tegen dat de topman van General Motors Bob Lutz een weblog is gestart. Je kunt hem hier vinden. En hij is nu al enthousiast over de reacties die hij er op krijgt. En prachtige manier om met je relaties te communiceren en je krijgt nog gratis adviezen ook!
Maar wat nu als de bezoekers vervelende dingen gaan ‘roepen’.
“GM is the first large scale company to bring the human voice of its corporate executives to the public in the weblog format. While we don’t expect to hear about about Bob’s Saturday afternoon barbecues or his favorite movie, we can, perhaps, catch a glimpse of into one of human beings behind the coprporate monolith.” (via: Adrants)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This