Select Page

Topman General Motors start weblog!

Gmblog_jpg
In deze posting had ik het over businessblogs. Enkele dagen geleden kwam ik dit bericht tegen dat de topman van General Motors Bob Lutz een weblog is gestart. Je kunt hem hier vinden. En hij is nu al enthousiast over de reacties die hij er op krijgt. En prachtige manier om met je relaties te communiceren en je krijgt nog gratis adviezen ook!
Maar wat nu als de bezoekers vervelende dingen gaan ‘roepen’.
“GM is the first large scale company to bring the human voice of its corporate executives to the public in the weblog format. While we don’t expect to hear about about Bob’s Saturday afternoon barbecues or his favorite movie, we can, perhaps, catch a glimpse of into one of human beings behind the coprporate monolith.” (via: Adrants)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This