Select Page

Tandarts en Experience?

ReceptlynchZelfs de tandarts is bezig met Experience, getuige het artikel dat ik vond. Het geeft niet alleen een aardig overzicht van de historie, maar ook hoe een tandartspraktijk het zou kunnen toepassen. Alhoewel ik de tandarts zo ook al een experience vindt, is het een goede denkexercitie hoe dat om te bouwen is tot een memorable experience die positief achterblijft in de perceptie van de klant.
Tandarts
Een stukje uit het artikel:
“How does all of this translate to the practice of dentistry? It means you must focus on the total patient experience. It is no longer enough merely to perform high-quality dentistry. Patients expect their fillings and crowns to withstand the test of time. Nor can you differentiate yourself from other practices simply by providing a beverage bar in the reception area or a convenient payment plan. Every practice offers these kinds of services. ”
(bron: Harry Demaree, DDS)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This