Select Page

Tandarts en Experience?

ReceptlynchZelfs de tandarts is bezig met Experience, getuige het artikel dat ik vond. Het geeft niet alleen een aardig overzicht van de historie, maar ook hoe een tandartspraktijk het zou kunnen toepassen. Alhoewel ik de tandarts zo ook al een experience vindt, is het een goede denkexercitie hoe dat om te bouwen is tot een memorable experience die positief achterblijft in de perceptie van de klant.
Tandarts
Een stukje uit het artikel:
“How does all of this translate to the practice of dentistry? It means you must focus on the total patient experience. It is no longer enough merely to perform high-quality dentistry. Patients expect their fillings and crowns to withstand the test of time. Nor can you differentiate yourself from other practices simply by providing a beverage bar in the reception area or a convenient payment plan. Every practice offers these kinds of services. ”
(bron: Harry Demaree, DDS)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This