Select Page

Podcasting steeds populairder

PodcastingIk merk dat Podcasting steeds populairder wordt. Maar wat is het nu eigenlijk. Ik vond een aardig stukje op HCCmagazine.nl.
“Wat hebben mp3-spelers, radio en RSS met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht niet veel. Voeg deze drie echter samen en je krijgt podcasting, een fenomeen dat snel aan populariteit wint. Is het de zoveelste internethype of vullen we straks allemaal onze mp3-spelers met podcasts? En hoe doe je dat eigenlijk, een podcast ontvangen? ” (bron: HCCMagzine)
Lees hier verder voor het complete artikel dat zeer de moeite waard is.
Een ander interessant artikel op de engadget site.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This