Netwerkdag en Learning Encounter van EE

21 januari ga ik naar de Netwerkdag van European Center for the Experience Economy. Als Tulip Computers zijn we hier lid van.
De gehele dag (van 9.00 tot ongeveer 17.30 met mogelijkheid tot dineren in club 11) vindt plaats in Amsterdam. Het eerste deel van de dag maken we een experience tour door Amsterdam.
We lopen dan in groepjes langs verschillende innovatieve retail- en horeca concepten. Dit alles onder begeleiding van een aantal experts op dit gebied. Het tweede deel van de dag zijn er workshops in Club 11.
Workshop 1: Retail en Experience Design
Workshop 2: De invloed van ruimte, licht en kleur op ons welzijn
Workshop 3 / Lecture: Principles of Experience Design
Integratie en discussie: Learning by Sharing
Programma Netwerkdag 21 januari (.pdf)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This