Select Page

Netwerkdag en Learning Encounter van EE

21 januari ga ik naar de Netwerkdag van European Center for the Experience Economy. Als Tulip Computers zijn we hier lid van.
De gehele dag (van 9.00 tot ongeveer 17.30 met mogelijkheid tot dineren in club 11) vindt plaats in Amsterdam. Het eerste deel van de dag maken we een experience tour door Amsterdam.
We lopen dan in groepjes langs verschillende innovatieve retail- en horeca concepten. Dit alles onder begeleiding van een aantal experts op dit gebied. Het tweede deel van de dag zijn er workshops in Club 11.
Workshop 1: Retail en Experience Design
Workshop 2: De invloed van ruimte, licht en kleur op ons welzijn
Workshop 3 / Lecture: Principles of Experience Design
Integratie en discussie: Learning by Sharing
Programma Netwerkdag 21 januari (.pdf)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This