Marketing to Women

She
Nadat ik me opgegegven had voor de email nieuwsbrief op www.trendsights.com naar aanleiding van mijn vorige posting kreeg ik een prima document, getiteld: Marketing to women (.pdf) waarin vrouwen als doelgroep voor marketing nog eens haarfijn uit de doeken wordt gedaan met mooie overzichtjes en voorbeelden. Tom Peters heeft Marth Barletta geinterviewd, auteur van dit boek. Waarom besteden we eigenlijk zo weinig specifieke aandacht aan deze doelgroep?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Ruud

  De samenvatting van het boek Marketing to Women dat jij krijgt als je je opgeeft voor de nieuwsbrief is inderdaad de moeite waard.
  Als je meer van zulke stukken wilt lezen, raad ik je aan op de site http://www.marketingtowomen.nl te gaan. In de directory ‘tips’ staan boeksamenvattingen. In de directory ‘artikelen’ staan 100+ verwijzingen naar artikelen over marketing gericht op vrouwen.
  Je hebt trouwens een foutieve URL opgegeven. Het is geen trendsights.com, maar trendsight.com (zonder ‘s’ dus).
  groet,
  Ruud Lahr

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This