Select Page

Keynote Bill Gates

Ces_1Billandconan
Bill Gates heeft op de CES een keynote verzorgd in de vorm van een één uur durend interview. Voor die mensen die er niet zijn geweest, zoals ik: je kunt het hier bekijken met Windows Media Player en breedband. Hij gaat in op het digitale leven zoals dat zich ontwikkeld heeft en waar het naar toe gaat in de toekomst. Natuurlijk doet hij ook de Microsoft strategie uitgebreid uit de doeken en komen er diverse mensen met prachtige oplossingen van Microsoft ‘langs’. Je kunt hieronder ook de diverse onderdelen apart bekijken van het gesprek met Gates.
Explore the Future of:
Digital memories
Movies & TV
Musci
Gaming
Communication

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This