Select Page

Interessante RSS feeds

Op de populaire weblog van Marketingfacts staat een lijstje met interessante RSS-feeds. Mijn weblog-feed is ook opgenomen vandaag! Voor mezelf vind ik dat een mijlpaaltje. Marco en team bedankt.
Ik heb de laatste twee weken het aantal bezoekers van mijn weblog zien groeien van 30 tot meer dan 220 afgelopen vrijdag. De thema’s van het nieuwe leren, het nieuwe leiderschap, de veranderende samenleving e.d. spreken kennelijk aan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Frankwatching

    Hans, gefeliciteerd met dit mooie resultaat! Je zult zien dat er nog meer groei zal komen, je hebt een prima formule te pakken!
    Frank

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This