Select Page

ICT Trends 2005

Radio_online
ICT-inspiratie voor 2005 (audio)

In het TROS-programma ‘Radio-Online’ Onlangs gaven trendwatchers Vincent Everts en Richard Lamb hun ICT-visie voor 2005.

U kunt dit tweegesprek hier beluisteren.

Een greep uit de besproken onderwerpen: in 2005 zal de opmars van breedbandig internet, zowel via vaste verbindingen als draadloos, zich in een versneld tempo voortzetten. Met name het aanbieden van hoogwaardige programma’s door middel van een abonnementsvorm en/of sponsoring zal succesvol zijn. Dit wordt onder andere veroorzaakt door het groeiende aanbod van programma’s die als ‘Radio-on-Demand’ en ‘TV-on-Demand’ via het internet kunnen worden opgeroepen. Binnen dit model past ook het digitaal verspreiden van voetbal en andere (sport)evenementen. Daarnaast zullen consumenten in toenemende mate zelf interessante ‘content’ gaan verspreiden. Dit wordt onder andere veroorzaakt door de brede acceptatie van mobiele telefoons waarmee foto’s en videofilmpjes gemaakt kunnen worden. Een initiatief zoals Albumprinter.com speelt hier met een kalender- of fotoalbum-op-maat met succes op in. Narrowcasting – in het bijzonder ‘Podcasting’, het automatisch downloaden van audio/video-content naar draagbare apparatuur – zal in 2005 extreem snel opkomen. Ook ‘videobellen’ zal langzamerhand in al haar verschijningsvormen breed opgepakt worden.

Bron via nieuwsbrief Nederland gaat digitaal: http://www.radio-online.nl

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This