Gepersonaliseerd Leren

Classroom_mitRegelmatig schrijf ik over het nieuwe leren waarbij zelfsturing en communicatie kenmerken zijn van waaruit gewerkt gaat worden. Er onstaan nieuwe initiatieven die deze uitgangspunten gebruiken. In de nieuwsbrief van Training Press Releases kwam ik een whitepaper tegen over gepersonaliseerd leren dat gratis te downloaden is. In dit whitepaper wordt gekeken hoe ICT een rol kan spelen in het personaliseren van leren. De inhoud van de whitepaper is:
• Assessment and diagnostics, feeding into individual learning plans
• The range of teaching techniques to suit different needs
• Curriculum choice, including across and outside institutions
• Learning support by coordinated teams
• Bringing in the wider community
• Personalisation and empowerment
• Personalisation, physical space and virtual space
• Personalisation and management of education

Er staan enkele mooie voorbeelden in (zie ook image bij deze posting) beschreven hoe je een dergelijke leeromgeving dan inricht.
bron: http://www.tribaltechnology.com

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This