Select Page

Ethiek en blogging

Op de weblog van Ver~Basterd kwam ik een posting tegen die al veel aangehaald is in andere weblogs, nl. over ethiek en weblogging. Aanleiding hiervoor is de weblog conferentie die momenteel gehouden wordt. In de posting van Bas wordt opgemerkt dat weblogs steeds meer opschuiven naar mainstream media. De invloed van weblogs wordt steeds groter schrijft MarketingFacts. Geloofwaardigheid, bronvermelding, integriteit en het verbeteren van onwaarheden zijn belangrijk. Bas schrijft daar in zijn weblog over.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This