Select Page

Tulip E-Go: lifestyle notebookconcept dat perfect past in de Experience Economy

Ego_1Ego2De Tulip E-Go is een lifestyle notebook dat perfect past in de huidige trend van Experience. Door te kiezen voor esthetische vormgeving en design wordt er gebruik gemaakt van één van de gebieden waarin een experience gecreeërd wordt. Door gebruik te maken van vrouwelijke en natuurlijke vormen wordt bovendien aangesloten bij de aandacht voor feminine waarden die momenteel onze cultuur veranderen. De klant kan ook co-creation bedrijven doordat de covers van het notebook in een persoonlijke smaak kan worden aangepast.
De website van deze lifestyle notebook is dat wat je er van verwacht. Zeer smaakvol en hoogwaardig van uitstraling.
Gisteren is er een persbericht uitgestuurd. Daarin is te lezen dat een aantal partijen gaan samenwerken om van dit concept een succes te maken. Deze manier van samenwerken is ook een voorbeeld van het nieuwe zaken doen, nl. op basis van verband tussen bedrijven in een netwerkstructuur of ecosysteem.

Download Persbericht Tulip E-Go 2004 (.pdf)

Update17 mrt 2005: kijk ook hier en hier.

Technorati: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. MarketingFacts

  Studententaxi van start

  Bedacht op de vrijdagmiddag in de kroeg en sinds deze week actief in Groningen: De studententaxi. Gewoon voor 1,45 euro per kilometer lekker decadent met de taxi naar college of

  Antwoord
 2. MarketingFacts

  Tulip E-go

  Computers hoeven niet saai zwart, grijs en lelijk te zijn. Case modding een verschijnsel waarbij computers compleet worden gerestyled door gebruikers bestaat al jaren.
  Computerfabrikant Tulip brengt echter eind dit jaar

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This