Select Page

EU Economy 2004 Review

De Europese Commissie heeft op 26 Oktober 2004 een rapport gepubliceerd over de EU economie. De ‘EU Economy 2004 Review’ laat de recente en toekomstige ontwikkelingen in de economie van de Europese Unie zien. Daarnaast heeft zij ook een aantal economische kwesties onderzocht die van belang zijn voor het economische beleid. Het document is een onderdeel van de constante monitor van de Commissie m.b.t. economische ontwikkelingen en beleid in de Lidstaten, het Euro-domein en de Europese Unie. (bron ecp.nl)
De samenvatting is te downloaden op de site van de EU, evenals het volledige rapport.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This