Cultuur en Economie: een frisse wind in het Nederlandse innovatiebeleid

Economy
Ik kwam vandaag op de site van het Virtueel Platform terecht. Een heel inspirerende site met veel informatie als je even de moeite neemt om er rond te neuzen.
Dit schrijven ze over zichzelf:
“The Virtual Platform is a network for policy and cooperation in the field of new media and ‘living culture’ in the Netherlands. Its aim is to further the free development and application of ICT and free access to ICT within culture in general and in the arts in particular.
The Virtual Platform has the role of link between partners in the cultural/creative sector and between culture and other sectors (education, social organizations, media, commerce). The VP has access to information on new media culture in the Netherlands, stimulates the setting up of joint projects, coordinates dialogue, profiles new media culture in the Netherlands and abroad, advises the government and other sectors on policy, and presents new developments in new media to a wide audience.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This