Een authentieke Leerbelevenis

Yvonnen_nieuwenhuis_3 Soms ontmoet je mensen die iets toevoegen aan waar je mee bezig bent. Ik had vorige week weer zo’n ontmoeting. Dat was met Yvonne Nieuwenhuijs van Giotto Cultuurproducties. Ik heb haar ontmoet op de Experience Netwerkdag.

Ze is bezig met een project in Nursia in Umbrië, waarbij ze werkt aan een karakterhotel en een cursuscentrum rond inspiratie, bezieling en Castelluccio_view_8 rust. De waarden die zij daarbij hanteert spreken mij erg aan: dienend leiderschap, authenticiteit, wijsheid van Benedictus en gevoel als basis voor elk leren. Het gesprek dat we hadden gaf verdere verdieping op deze waarden. We raakten daarbij beiden zodanig geïnspireerd dat we ‘huiswerk’ hebben meegenomen en nader contact zullen hebben. Ik denk dat in het project sprake is van echte authentieke leerbelevenissen, waarbij de omgeving (mensen, natuur, gemeenschap) ingebracht wordt in het concept.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This