Select Page

Een authentieke Leerbelevenis

Yvonnen_nieuwenhuis_3 Soms ontmoet je mensen die iets toevoegen aan waar je mee bezig bent. Ik had vorige week weer zo’n ontmoeting. Dat was met Yvonne Nieuwenhuijs van Giotto Cultuurproducties. Ik heb haar ontmoet op de Experience Netwerkdag.

Ze is bezig met een project in Nursia in Umbrië, waarbij ze werkt aan een karakterhotel en een cursuscentrum rond inspiratie, bezieling en Castelluccio_view_8 rust. De waarden die zij daarbij hanteert spreken mij erg aan: dienend leiderschap, authenticiteit, wijsheid van Benedictus en gevoel als basis voor elk leren. Het gesprek dat we hadden gaf verdere verdieping op deze waarden. We raakten daarbij beiden zodanig geïnspireerd dat we ‘huiswerk’ hebben meegenomen en nader contact zullen hebben. Ik denk dat in het project sprake is van echte authentieke leerbelevenissen, waarbij de omgeving (mensen, natuur, gemeenschap) ingebracht wordt in het concept.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This