Select Page

Veel belangstelling voor Open Source Software

Donderdag 3 november was het OSOSS symposium in Rotterdam. Er waren zo’n 400 belangstellenden. Het dagblad Trouw schrijft: "Gratis computerprogramma’s als Linux en OpenOffice maken furore als Open source software. In Rotterdam bespraken gisteren overheden hoe zij kunnen besparen door met name Microsoft de deur uit te doen."

De rest van het artikel kun je hier lezen.

Daarnaast heb ik een aardige link toegevoegd van een interview over de stand van zaken met betrekking tot Open Source Software met Maria Menger en Hessel van Oirschot.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This