Select Page

Reis naar het morgenland – Hermann Hesse

Morgenland
Dit boek van Herman Hesse heeft Robert K. Greenleaf geinspireerd voor Servant-Leadership. Een korte samenvatting.
De hoofdpersoon Leo vervult in een reisgezelschap de rol van dienaar; als deze dienaar verdwijnt, valt het gezelschap uiteen; men kan niet zonder zijn zorg. Na vele jaren zoeken wordt Leo eindelijk gevonden en blijkt hij de bezielende gids en leider te zijn van een grote organisatie.
Het boek geeft een verhelderend zicht op menselijke relaties, gedragingen en handelen. Greenleaf ontleende hieraan het inzicht dat grote leiders in de eerste plaats dienaar zijn en dat het geheim van hun grootheid erin schuilt dat zij vanui het dienen hun leiderschap vorm geven.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This