Select Page

‘Overheid kan fors besparen met open-source’

Vrijdag, 5 november 2004 – "Als de overheid al zijn 188.000 werkplekken zou voorzien van open-sourcesoftware zou dit jaarlijks 25 miljoen euro besparen.

Dit schrijft minister Brinkhorst (EZ) in reactie op eerder gestelde kamervragen door Tweede-Kamerlid Martijn van Dam (PvdA). De minister baseert zich bij zijn raming op een steekproefonderzoek bij vijf Groningse gemeenten. Brinkhorst vraagt zich wel af hoe representatief het onderzoek is. (van Webwereld)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This