Select Page

Mooie reacties op mijn weblog!

Ik krijg mooie reacties op de inhoud van mijn weblog. Leuk! Hieronder een paar citaten:
– Hetzelfde compliment voor je strakke updates, een dergelijk forum in de lucht brengen is één, maar up-to-date houden is een heel ander verhaal! (Jeroen de Punder, Tulip Disitribution International Holding)
– Ik heb even op je website gekeken en val van de ene verbazing in de andere. Ik zou zeer zeker graag met je van gedachten wisselen en moet daarvoor eerst nog eens verder studeren op wat je allemaal op die website hebt gezet. (Mark Havermans, NewLevel.nl)
– Mooie weblog waaruit blijkt dat je inmiddels zelf al een “goeroe” moet zijn (of aan het worden bent) op dit gebied. (Nils van Keulen van DST Experience Communicatie)
– ik vind dat je een mooie hebt opgezet, mijn complimenten daarvoor! (Anna Snel, wetenschappelijk onderzoekster)
– Wat een inspirerend overzicht van bewegingen! Cornelis is zo belangwekkend!! (Albert Boswijk, directeur European Centre for Experience Economy)
– Wat een energie stop je daar in. Het is trouwens goed leesbaar maar dat komt natuurlijk omdat je het lekker kort houdt. (Laurens Bakx NewLevel.nl)
– Je Weblog ziet er prima uit: boeiend en bondig! (Stef Seykens, SirFund)
– Ziet er perfect uit zo….(Claus Soedemah NewLevel.nl)
– Boeiende site; ik ga hem zeker op de trends pagina zetten. (Trieu Huynh Trico)
– Ik heb net even zitten kijken, ziet er mooi uit, maar vooral erg veel zinnig info. Ik zal er zeker zeer regelmatig naar kijken en je rode draad proberen te volgen ! Succes ! (Goos Bus, NewLevel.nl)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Tulip Computers en mijn weblog

    Veel lezers zullen wel weten dat ik bij Tulip Computers werk als strategic business developer/trendwatcher via het profiel dat ik op deze weblog heb staan. Dat is ook geen geheim, maar tot nu toe heb ik de weblog op persoonlijke titel in de lucht gebra…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This