Select Page

Online Oxygen

Online Oxygen is een van de belangrijkste trends voor de consument die waarneembaar is. Alles moet verbonden worden met elkaar, alles gaat online. Wi-Fi zet door, UMTS is net begonnen, de Centrino-chip wordt razendsnel populair, de jeugd gebruikt gsm als een normaal ‘goed’, de muziek wordt gedownload en draadloos van onze pc naar de audio-installatie verstuurd, we kijken tv’s in verschillende kamers draadloos verbonden met elkaar, we spelen spelletjes op onze gsm tegen elkaar, complete steden worden ‘verglaasd’, etc. We kunnen ons nauwelijks meer voorstellen dat we niet meer online gaan (geen telefoon, geen internet, geen mail etc.).

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This