Select Page

Nationaal ICT Debat

Ictdebat_middel
Morgen ga ik naar het Nationaal ICT Debat in Den Haag. Onder leiding van Fons de Poel gaan de Tweede Kamerleden Martijn van Dam (PvdA), Zsolt Szabo (VVD) en Maarten Haverkamp (CDA) dan in debat met toonaangevende personen binnen de Nederlandse ICT-wereld zoals Erik van der Meijden (algemeen directeur Hewlett-Packard Nederland), Oswald Coene (lid Raad van Bestuur Getronics) en Johan Doruiter (algemeen directeur Oracle Nederland). De standpunten van de kleinere ICT-bedrijven worden verdedigd door Rhett Oudkerk Pool (directeur Kahuna) en Herbert Prooij (directeur Siennax). Jacques Schraven (voorzitter VNO-NCW) staat in het debat voor de belangen van het gehele Nederlandse bedrijfsleven.

Centraal tijdens het debat, georganiseerd door Nederland~ICT en Computable, staan de Lissabon-agenda met betrekking tot innovatie, concurrentiekracht en ICT, de ambities van Nederland op dit gebied, en wat nodig is om de gestelde doelstellingen te realiseren.

Kom terug op mijn weblog en lees er alles over!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This