Select Page

Nationaal ICT Debat

Ictdebat_middel
Morgen ga ik naar het Nationaal ICT Debat in Den Haag. Onder leiding van Fons de Poel gaan de Tweede Kamerleden Martijn van Dam (PvdA), Zsolt Szabo (VVD) en Maarten Haverkamp (CDA) dan in debat met toonaangevende personen binnen de Nederlandse ICT-wereld zoals Erik van der Meijden (algemeen directeur Hewlett-Packard Nederland), Oswald Coene (lid Raad van Bestuur Getronics) en Johan Doruiter (algemeen directeur Oracle Nederland). De standpunten van de kleinere ICT-bedrijven worden verdedigd door Rhett Oudkerk Pool (directeur Kahuna) en Herbert Prooij (directeur Siennax). Jacques Schraven (voorzitter VNO-NCW) staat in het debat voor de belangen van het gehele Nederlandse bedrijfsleven.

Centraal tijdens het debat, georganiseerd door Nederland~ICT en Computable, staan de Lissabon-agenda met betrekking tot innovatie, concurrentiekracht en ICT, de ambities van Nederland op dit gebied, en wat nodig is om de gestelde doelstellingen te realiseren.

Kom terug op mijn weblog en lees er alles over!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This