Logica van het gevoel

Logica_van_het_gevoel
Ik ben gisteren begonnen aan dit meesterwerk van Arnold Cornelis. Het legt een perfecte verbinding tussen servant leadership en de experience economy. Ik merk dat veel zaken terugkomen op de bijeenkomsten waar ik de laatste tijd kom. Het thema bezieling, zingeving, gevoel, eenheid, synchroniciteit hebben allemaal met elkaar te maken en duiden op een fundamentele herbezinning van ons wereld- en mensbeeld. En ook Cornelis heeft het net zoals Pine&Gilmore over transformaties. Onderstaand heb ik een korte samenvatting van dit lijvige werk toegevoegd die ik op internet gevonden heb (Carolien Schockman).
Download Samenvatting Arnold Cornelis: Logica van het gevoel (.pdf)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Rob Heine

    Interessant verhaal. Loopt langs dezelfde lijnen als Deepak Chopra’s boek over de zeven stadia van god. Deze heeft aanmerkelijk minder pagina’s nodig.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?