Select Page

Logica van het gevoel

Logica_van_het_gevoel
Ik ben gisteren begonnen aan dit meesterwerk van Arnold Cornelis. Het legt een perfecte verbinding tussen servant leadership en de experience economy. Ik merk dat veel zaken terugkomen op de bijeenkomsten waar ik de laatste tijd kom. Het thema bezieling, zingeving, gevoel, eenheid, synchroniciteit hebben allemaal met elkaar te maken en duiden op een fundamentele herbezinning van ons wereld- en mensbeeld. En ook Cornelis heeft het net zoals Pine&Gilmore over transformaties. Onderstaand heb ik een korte samenvatting van dit lijvige werk toegevoegd die ik op internet gevonden heb (Carolien Schockman).
Download Samenvatting Arnold Cornelis: Logica van het gevoel (.pdf)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Rob Heine

    Interessant verhaal. Loopt langs dezelfde lijnen als Deepak Chopra’s boek over de zeven stadia van god. Deze heeft aanmerkelijk minder pagina’s nodig.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This