Select Page

LinuxWorld

Novell_suse
Vandaag was ik op de LinuxWorld. Ik heb daar o.a. een presenatie bijgewoond van Suse/Novell. Duidelijk werd dat Novell strategisch inzet op Linux. Er komen diverse producten op de markt en NetWare en Linux worden geintegreerd. Novell zelf gaat wereldwijd over op Linux Desktop om te bewijzen dat het werkt. In dit pakket zitten inderdaad de benodigde onderdelen die we nodig hebben en gewend zijn. Maar dan in Linux variant. De presentatie die gegeven werd, werd ‘gedraaid’ vanaf Linux Desktop.
Vandaag werd ook duidelijk dat na Munchen nu ook Parijs overweegd om over te stappen op Linux.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This