Select Page

Leerbelevenis met Ontdeknet

Ontdeknet
Vandaag ga ik naar de ontwikkelaars van Ontdeknet. Ik kwam ze tegen tijdens een presentatie van Kenniswijk Nationaal. Het concept is totaal anders dan bij normaal onderwijs. Het kan prima in de lessituatie gebruikt worden, maar het gaat uit van het constructivisme. Door de aanpak kan een leerbelevenis ontstaan. Het lijkt dus prima om eens te bekijken hoe dit gloednieuwe product aansluit bij de Beleveniseconomie. Het uitgangspunt van het constructivisme past in principe prima bij deze trend. Was in de ‘oude’ benadering de docent nog hoofdrolspeler, nu wordt hij meer de regisseur. De leerling wordt meer de acteur in plaats van de toeschouwer of figurant. Deze woorden pas natuurlijk goed in de beleveniseconomie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This