Select Page

Entrepreneurs in the knowledge sector

Logoez_trans
Morgen, donderdag 13 oktober ga ik naar een themadag van het netwerk van de Technisch-Wetenschappelijke Attachés van het ministerie van Economische Zaken op de HighTechCampus van Philips. De titel is: Entrepreneurs in the knowledge sector. Naast Frans Nauta van het Innovatie Platform, zal minister Brinkhorst er spreken en de heer Harwig directeur Philips Reserach.
Het thema zal zijn: ‘Ondernemen in Kennis: Kritische succesfactoren voor kennisintensief MKB en start-ups in de ICT, Nano- en Biotechnologie’.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This