Select Page

Kun je van Kaas veranderen?

Kaas
Of liever: kun jij wel veranderen? En hoe doe je dat dan?
Dit verhaal is een perfect voorbeeld van wat Rolf Jensen met zijn boek De Droommaatschappij bedoeld als hij het over de kracht van verhalen heeft.
Wijsheden verpakt in een eenvoudig verhaal, dat is de kracht van zowel Spencer Johnson als Kenneth Blanchard. In ‘Wie heeft mijn kaas gepikt?’ is ‘kaas’ de metafoor voor wat we willen in het leven: een interessante baan, een warme relatie, geld, bezit, gezondheid en spiritueel evenwicht. Heeft iemand echter zijn ‘kaas’ gevonden, dan is de neiging groot zich eraan vast te klampen. Maar wat doe je dan als het bedrijf reorganiseert, de partner ervandoor gaat of ziekte toeslaat, ofwel, als de kaas plotseling op is? Wordt iemand dan verlamd door angst of past hij zich aan en gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Aan de hand van een aansprekende parabel laten de auteurs zien hoe mensen met succes kunnen inspelen op veranderingen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This