Select Page

Wat kunt u verwachten?

In mijn weblog zal ik regelmatig aandacht besteden aan ontwikkelingen op het gebied van de Experience Economy. Daarbij behandel ik boeken die de moeite waard zijn om te lezen, geef ik mijn visie op het geheel en behandel interessante artikelen. Daarnaast zal ik verslag doen van interessante seminars en congressen waar ik ben geweest.
Ook zal ik het fenomeen diendend leiderschap ofwel Servant Leadership verder uitdiepen met boeken die ik heb gelezen en ideeen die voorbij flitsen.
Schroom niet om te reageren op hetgeen ik in mijn weblogs schrijf!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Goos Bus

  Ik heb net even zitten kijken, ziet er mooi uit, met vooral erg veel zinnige info.
  Ik zal er zeker zeer regelmatig naar kijken en je rode draad proberen te volgen !

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Nieuw op deze weblog?

  Het leek me een goed idee om even de nieuwkomers te verwelkomen op deze weblog. Wellicht kom je via het blad Emerce of Communicatie. Mogelijk via FZ of Trouw. Of via mijn foto of Furl-archief. Of via de Tulip website. Hoe het ook zij, welkom hier op de…

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  Tulip Computers en mijn weblog

  Veel lezers zullen wel weten dat ik bij Tulip Computers werk als strategic business developer/trendwatcher via het profiel dat ik op deze weblog heb staan. Dat is ook geen geheim, maar tot nu toe heb ik de weblog op persoonlijke titel in de lucht gebra…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This