Select Page

Uhh trendwatcher bij Tulip Computers?

Jazeker! Je zou het ook Business Development kunnen noemen.

Nav_logo

Waar ik me vooral mee bezig houd is het netwerken voor de Tulip groep. Dit betekent het bezoeken van seminars en congressen om daar Tulip te presenteren. Daarnaast houd ik me bezig met het spotten van nieuwe ontwikkelingen die voor de Tulip groep interessant kunnen zijn.
Momenteel ben ik op macro-niveau bezig met trends die zich afspelen in de samenleving, waardoor mensen (dus ook de consument) veranderen. Bij het scannen van de categorieën krijg je een globaal beeld van de onderwerpen waar ik me mee bezig houdt en bij de seminars zie je waar ik Tulip op de kaart probeer te zetten.

Onder de Tulip groep vallen een aantal interessante merken zoals:

NewLevel.nl educenter
PaceBlade
Conceptronic
Commodore
Dynalink

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This