Select Page

Uhh trendwatcher bij Tulip Computers?

Jazeker! Je zou het ook Business Development kunnen noemen.

Nav_logo

Waar ik me vooral mee bezig houd is het netwerken voor de Tulip groep. Dit betekent het bezoeken van seminars en congressen om daar Tulip te presenteren. Daarnaast houd ik me bezig met het spotten van nieuwe ontwikkelingen die voor de Tulip groep interessant kunnen zijn.
Momenteel ben ik op macro-niveau bezig met trends die zich afspelen in de samenleving, waardoor mensen (dus ook de consument) veranderen. Bij het scannen van de categorieën krijg je een globaal beeld van de onderwerpen waar ik me mee bezig houdt en bij de seminars zie je waar ik Tulip op de kaart probeer te zetten.

Onder de Tulip groep vallen een aantal interessante merken zoals:

NewLevel.nl educenter
PaceBlade
Conceptronic
Commodore
Dynalink

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This