Select Page

Bang voor blogs

CommunicatieBang voor blogs. Dat is de titel van een artikel van Tonie van Ringelestijn (jawel van tonie.net) in het blad Communicatie van juli/augustus.

"Bang voor blogs
Ceo’s met een eigen bedrijfsblog zijn in Nederland met een lampje te
zoeken. Terwijl goede blogs veel meer exposure opleveren dan de saaie
huidige websites. Het blog als ideaal communicatiemiddel?"

Er komen diverse collega-bloggers aan het woord zoals o.a. Frank Meeuwsen van Frank-Ly,  Frank Janssen van Frankwatching, Paul Molenaar van Ilse en Henk de Hooge van Dutchcowboys. Ik mocht ook een woordje mee spreken en heb enkele maanden geleden ruim een uur een goed (telefonisch) gesprek gehad met Tonie. Het artikel gaat vooral over CEO’s en bedrijfsweblogs. Tonie en genoemde collega’s laten daar hun licht over schijnen. Altijd intereressant om de mening van anderen daarover te horen. De CEO van Tulip Computers heeft zijn mening ook al eens laten horen in een interview voor de For Immediately Release podcast van Neville (mp3).

Via Blogmania heb ik de pagina’s van het artikel als plaatjes, zodat je het artikel kunt lezen: Pagina 1, Pagina 2, Pagina 3, Pagina 4

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Nieuw op deze weblog?

    Het leek me een goed idee om even de nieuwkomers te verwelkomen op deze weblog. Wellicht kom je via het blad Emerce of Communicatie. Mogelijk via FZ of Trouw. Of via mijn foto of Furl-archief. Of via de Tulip website. Hoe het ook zij, welkom hier op de…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This