Select Page

Andere presentaties seminar Games in de Marketingmix

Laat ik maar weer linken naar Daphne Dijkerman Indira Reijnaert. Ze heeft de rest van de presentatie ook samengevat. Ik was daar niet bij, maar ze zijn de moeite waard om ze even te lezen. Het eerste gedeelte van de presentaties stond al in een eerdere posting.

Games in MSN Messenger – Games in de marketingmix
Praktijkcases – Games in de marketingmix
Games in de Marketingmix: Defining Games and Ads
Games in de Marketingmix: Writing the Code

Je kunt bovendien de presentaties als videostream bekijken.
Update: ook op marketingfacts.nl staat een verslag

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Indira Reynaert

    Deze keer gelogd door Indira 🙂
    Jammer dat ik je niet heb ontmoet.
    Groetjes!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This