Select Page

Ambilight is mooooiiii!

Ik heb er eigenlijk nooit bij stil gestaan en dacht dat het eigenlijk niet zoveel voor zou stellen dat Ambilight op een lcd tv. Maar ik moet zeggen, ik ben om. Wat is dat mooooiiii!!!
Het tv kijken is nu nog prettiger voor je ogen en het geeft echt een soort 3-dimensionaal effect. Ik heb niet de aurea of full surround versie, maar de 2-channel technologie. Dat komt er op neer dat er alleen aan de linker en rechterkant licht verpreid wordt.
Dit licht wordt niet meer door een soort tl-balkjes gedaan, maar door ledjes. Dus heel zuinig en erg snel. Je kunt de effecten instellen op je eigen smaak. Door het lichteffect komt het scherm los van de (donkere) muur en lijkt de tv te zweven.
Je kunt trouwens het effect van aurea ervaren in deze video.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Test

  Beste Hans,
  ben ook van plan om een ambilight 2-channel te kopen voor een donkere muur. Ben alleen bang dat dan het ambilight effect minder mooi word :-(.
  Wat voor donkere kleur wand hangt die bij jou tegen aan? Misschien in pica plaatsen :-).
  ALvast bedankt voor je reactie

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This