Select Page

Over HANs

Deze pagina is natuurlijk continue aan verandering onderhevig. Maar hieronder alvast een woordenwolk die me typeren, daaronder een video waarin ik mijn visie geef op het een en ander en de link naar mijn LinkedIn profiel. Tot slot een presentatie over nieuwe media met daarbij ook de audio. Of kijk op About.me.

Woordenwolk
Hieronder zie je een woordenwolk. Deze is een weergave van wat je hier op deze weblog vindt. En het zijn woorden die van belang zijn of waren. Ze typeren mij dus.

Videocompilatie
Een korte videocompilatie gemaakt door Henk Jan Winkeldermaat (punkmedia) waar ik praat over web2.0, liefde, passie, delen en geven. Het geeft mooi weer hoe ik tegen zaken aankijk en in de wereld sta.

Hans Mestrum; de kracht van nieuwe media from punkmedia on Vimeo.

LinkedIn profiel
Mijn LinkedIn profiel geeft mijn zakelijke carriere weer en mijn opleidingen.

Een presentatie over nieuwe media.
Hieronder vind je een presentatie over nieuwe media of liever de nieuwe tijd waarin je mijn visie terug vindt.

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This