Select Page

3e Livelog: Nationaal ICT Event: Marktplaats.nl

In deze 2e presentatie kwam Frank Crebas van Marktplaats.nl aan het woord. Hij gaf ons een inkijkje hoe marktplaats.nl groot is geworden. Heel duidelijk werd ook hier weer dat zij diverse rakelings hebben meegemaakt. 2 business modellen flopten, maar door te blijven geloven in het eigen kunnen en vooral het concept dat bezoekers van internet naar rubrieksadvertenties zouden gaan heeft ze het succes gebracht. Dit sloot dus mooi aan bij wat Pieper bedoelde met user control. Bij marktplaats heeft de klant echt ‘control’ over wat hij verkoopt, hoe, wanneer etc. De techniek die marktplaats gebruikt is niet zo veel anders als wat gangbaar is. Het omgaan met klanten dus wel. Voorts vond ik het prachtig om de bevlogenheid en trots van Frank te horen.

Tags: marktplaats.nl

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This