Select Page

2 oktober opening nieuwbouw HAN Applied Sciences

Opening
Vrijdag 2 oktober openen de Hogere Laboratoriumopleidingen van de HAN en de Middelbare Laboratoriumopleidingen van de ROC’s Rijn IJssel (Arnhem) en De Leijgraaf (Oss) het vernieuwde gebouw in Nijmegen.


Middelbaar en Hoger Laboratoriumonderwijs
In de nieuwbouw komt een groot deel van het middelbaar en hoger laboratoriumonderwijs uit de regio Arnhem, Nijmegen en Oss en het HAN BioCentre onder 1 dak samen. De openingshandeling wordt in bijzijn van bestuursvoorzitters van de drie onderwijsinstituten, verricht door MKB-Nederland voorzitter, Loek Hermans.

Meer mogelijkheden voor samenwerking
De nieuwe situatie biedt meer mogelijkheden tot samenwerking. Bedrijven krijgen gemakkelijker toegang tot de onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten van de HAN en tot de expertise van zowel HLO- als MLO-studenten. Voor bedrijven wordt het op die manier ook interessanter om actief mee te denken over het onderwijsaanbod en zelf bijdragen te leveren in de vorm van gastcolleges, projecten, stages en assessments.

Ik zal er bij zijn en er later verslag van doen in de vorm van een foto- en videoblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This