Select Page

12 nov. 13.00u-13.45u Live videochat: Roken? Wat vind jij?

12 nov. 13.00u-13.45u Live videochat: Roken? Wat vind jij?

Hieronder tref je een video aan die ik gisteren opnam bij STIVORO met daarin de aankondiging van een live videochat met Lies van Gennip van STIVORO op 12 november van 13.00 u tot 13.45 u over roken.

De EU HELP-campagne ‘Voor een Rookvrij leven’ organiseert in samenwerking met STIVORO (voor een rookvrije toekomst) een live chat waarin iedereen zijn mening kan geven over verschillende stellingen met betrekking tot roken. Dit om met name jongeren te laten nadenken en te laten meepraten over het rookbeleid in Nederland. De live chat zal via ustream.tv te volgen zijn.

Stellingen:

– Iedereen heeft recht op lucht zonder tabaksrook, omdat tabaksrook kanker veroorzaakt.

– De overheid moet een deel van het geld dat ze met de accijnzen verdient, gebruiken voor voorlichting over de gevaren van roken en hoe je kunt stoppen.

– Ouders kunnen voorkomen dat kinderen gaan roken door er op tijd over te praten.

– Tabak zou alleen in neutrale pakjes (dus zonder merk-embleem en kleuren) verkocht moeten worden om pakjes minder aantrekkelijk te maken voor kinderen.

– Schoolpleinen moeten rookvrij zijn. Hou roken uit het zicht van kinderen.


Naar YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This